BULLErTINEN NR:36

F10 Kamratförening inbjuder till föreläsning 2018-04-17

Överstelöjtnant Anders Jönsson, Gripenpilot och stabschef vid F17 föreläser om Flygvapnets nya taktiska profil. Anders kommer att beskriva bland annat hur luftoperationer planeras och genomförs med de resurser insatsorganisationen har idag.

Tid 2018-04-17 OBS! Tisdag kl 19.00 i föreläsningssalen

Anmälan gör du smidigast genom att förhandsinbetala dina 40 kr med Swish eller till Kamratföreningens bankgiro i samband med din anmälan senast 5 dagar före. Kan du inte girera eller Swish:a, så  SMS:ar du till tel 070-886 86 86 eller maila lars@hedstrom.as senast 5 dagar före. Bekräftelse på ditt deltagande får du 2 dagar före föreläsningen på mail.

Vid bankgiroinbetalning till 5639-7730, senast 5 dagar före, glöm ej att skriva ditt namn i meddelanderutan.

Om du har en telefon som registrerar QR-kod så använder du QR-koden här intill och fortsätter så här:

• Ta fram Swish-appen på din telefon
  • Tryck på den lilla blå symbolen längst upp till höger på Swish-appen
  • Lägg telefonens kameraöga över vår QR-kod, så kommer du direkt till vårt konto

Betala sen 40 kr till Kamratföreningens konto enligt Normalförfarande.

Om du inte betalar med Swish eller bankgiro så kan du fortfarande betala kontant.
Välkomna!