BULLErTINEN NR:42

F10 Kamratförening inbjuder till föreläsning 2018-09-06

Försvarsmaktens UAV-verksamhet!  Föreläsare: kapten Nicklas Fredriksson

Tid: 18:30 i nya Föreläsningssalen.

Född och uppvuxen i Trollhättan, är sedan 2005 bosatt tillsammans med min familj i Mölltorp utanför Karlsborg. Började min militära bana i Karlsborg 1994 på K3 jägarbataljonen och utbildade soldater fram till 1999 då jag bytte förband till Amf4 i Göteborg. Arbetet var i stort sett samma som i Karlsborg fast stridsbåt 90 istället för terrängbilar. 2001-2003 var jag tjänstledig från FM för att läsa till civil pilot på TFHS, drömmen var då att börja på SAS och flyga. Dessvärre var inte arbetsmarknaden den bästa när jag var klar med studierna, men jag hade en fantastisk tid och fick lära mig att flyga. Med den bakgrunden hamnade jag återigen i Karlsborg och denna gång på UAV enheten. Där har jag jobbat i olika befattningar och deltagit i flertalet utlandsmissioner, något jag kommer att utveckla mer i min föreläsning.

Anmälan till föreläsningen gör Du smidigast senast 5 dagar före genom att betala in 40 kr med Swish 1235411137, till bankgiro 5639-7730 (ange namn) eller med QR-koden här intill. Kan du inte girera eller Swish:a, så SMS:ar du till 070-886 86 86 eller mejlar lars@hedstrom.as senast 5 dagar före. Bekräftelse på ditt deltagande får du 2 dagar före föreläsningen med e-post. Du kan betala kontant, men kom ihåg att anmäla Dig för att säkert få en plats!