BULLErTINEN NR:42

F10 Kamratförening inbjuder till föreläsning 2018-11-15


Det digitaliserade försvaret – teknikutvecklingens påverkan på försvarsförmågan!

 

Tekniken driver förmågeutvecklingen och på senare år har digitalisering och miniatyrisering blivit alltmer styrande. Totalförsvaret påverkas i hög grad, genom automatisering, drönarutveckling och inte minst det snabbt ökande cyberhotet. Försvarsmaktens tidigare forskningschef Mats Olofsson ger oss inblickar i var teknikutvecklingen befinner sig, med fokus på såväl militära som civila tillämpningar.

Anmälan till föreläsningen gör Du smidigast senast 5 dagar före genom att betala in 40 kr med Swish 1235411137, till bankgiro 5639-7730 (ange namn) eller med QR-koden här intill. Kan du inte girera eller Swish:a, så SMS:ar du till 070-886 86 86 eller mejlar lars@hedstrom.as senast 5 dagar före. Bekräftelse på ditt deltagande får du 2 dagar före föreläsningen med e-post. Du kan betala kontant, men kom ihåg att anmäla Dig för att säkert få en plats!